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Nos e-books sont des versions homothétiques en format pdf des ouvrages physiques

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130 Recettes pour allergies sévères 130 Recettes pour allergies sévères Nelly Sabot-Patracone Les recettes de cet ouvrage ont vu le jour par nécessité ! Maman d'un enfant souffrant de plus d'une vingtaine d'allergies, l'auteur a commencé par élaborer ces recettes pour sa famille, tout en menant un travail de recherche important (...) Nombre de pages : 128
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-014-6
6.99 €
70 recettes pour être en forme 70 recettes pour être en forme Béatrice Vigot-Lagandré Nouvelle collection ! Manger sainement sans manger triste, c'est possible ! Vous vous sentez un peu perdu dans les notions de calories, vitamines, minéraux ou antioxydants ? Ce livre est fait pour vous. Béatrice Vigot-Lagandré, (...) Nombre de pages : 80
Format : 15 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-045-0
6.99 €
70 recettes pour polyallergiques 70 recettes pour polyallergiques Florence Bourquard Avec ces 70 Recettes pour polyallergiques, les personnes soumises à un régime alimentaire spécifique pourront enfin se joindre à la gourmandise générale et s'autoriser les gratins, pizzas, plats uniques et gâteaux qui leur sont (...) Nombre de pages : 80
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-039-9
7.49 €
70 recettes pour sportifs 70 recettes pour sportifs Corinne Dejean Béatrice Vigot-Lagandré Béatrice Vigot-Lagandré, auteur de nombreux ouvrages de cuisine, et Corinne Dejean, diététicienne spécialiste du sport, conjuguent ici leurs compétences pour fournir aux sportifs un ouvrage avant tout pratique. 70 Recettes pour sportifs (...) Nombre de pages : 80
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-043-6
5.99 €
70 recipes for little tykes from 6 to 18 months 70 recipes for little tykes from 6 to 18 months Valérie Gaudant New collection ! A precious meal-planning tool for young mothers! Baby is 6 months old and the time has come for the little tyke to eat a more varied diet.  Up until now, mother’s milk, or new-born formula has fulfilled baby’s dietary needs. (...) Nombre de pages : 79
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-88-6
6.99 €
Boeufs, je vous aime... Boeufs, je vous aime... Olivier Gaudant Aude Mairey  Pot-au-feu, steak tartare, bavette à l'échalote... Le bœuf est présent dans nos assiettes sous de multiples formes bien connues, mais il fait l'objet d'attentions culinaires dans presque tous les pays du monde. Matambre, bœuf rendang... (...) Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-040-5
5.99 €
Carottes, je vous aime... nouvelle édition Carottes, je vous aime... nouvelle édition Béatrice Vigot-Lagandré Las des carottes râpées ou bouillies ? Carottes, je vous aime...vous fait redécouvrir ce délicieux légume qu'est la carotte, pleine d'excellentes qualités. De l'entrée au dessert, Béatrice Vigot-Lagandré, journaliste gastronomique, (...) Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-002-3
5.99 €
Champignons, je vous aime... Champignons, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Consommés et appréciés depuis l'Antiquité, les champignons figurent en bonne place dans notre patrimoine gastronomique. Des champignons cultivés aux champignons sylvestres, synonymes de parfums de sous-bois et de balades en forêts, tous (...) Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-028-3
5.99 €
Cookies, je vous aime... Cookies, je vous aime...   Qu'ils soient destinés aux plus fins gourmets comme aux plus gros mangeurs qui n'en font qu'une bouchée, les recettes de cookies sont déclinées à l'infini selon les goûts, les humeurs, les cultures et les modes culinaires du moment. Il (...) Nombre de pages : 64
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-041-2
5.99 €
e-Book : 70 recipes for little tykes from 18 to 36 months e-Book : 70 recipes for little tykes from 18 to 36 months Valérie Gaudant From 18 to 36 months: Baby is beginning to speak and especially to become more autonomous.  Eating, and dressing without help are the two most important developments acquired during this age range.  But it is also between 18 and 36 months that (...) Nombre de pages : 78
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-89-3
6.99 €
E-book : Algeria E-book : Algeria   Algeria remains a less well-known country despite the immensity of its natural, cultural and archeological wealth. Traveling in Algeria means discovering surprisingly diverse landscapes – luxurious oases and valleys of infinite dessert species (...) Nombre de pages : 208
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-96-1
14.99 €
e-Book : Big Treatise on Spices e-Book : Big Treatise on Spices Mireille Gayet Spices.  The word carries magic with it and takes us to far off tropical and exotic lands.  It immediately conjures up an image of colorful market stalls in Asia, the Middle East or the Maghreb, or anywhere, for that matter, provided there are (...) Nombre de pages : 232
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-90-9
19.99 €
e-Book : Flowers, How I Love you… e-Book : Flowers, How I Love you… Mireille Gayet Flowers are not just pretty; they deserve becoming acquainted with for more than just the decorative properties they bring to flowerbeds and bouquets. This book, written in a very understandable style, offers recipes made exclusively from easy (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-82-4
5.99 €
e-Book : How to eat 5 Fruits and vegetables every day e-Book : How to eat 5 Fruits and vegetables every day Béatrice Vigot-Lagandré Everyone knows this recommendation, and sees it pop up all over. But how does one carry it out on a daily basis? Do fruit juice and tomato sauce count as a portion? And besides, why should we eat 5 fruits and vegetables per day? What are the (...) Nombre de pages : 96
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-87-9
5.99 €
e-Book : Little treatise on Meatballs e-Book : Little treatise on Meatballs Pierre-Brice Lebrun With this Little Treatise on Meatballs, Pierre-Brice Lebrun brilliantly remedies the lack of meatball cookbooks: here is a book of history and of stories. Remarkably documented, it combines gastronomical riches and humor.  In all, there are no (...) Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-91-6
10.99 €
e-book : Little Treatise on Pasta e-book : Little Treatise on Pasta Pierre-Brice Lebrun Pierre-Brice Lebrun mercilessly interrogates legends that surround macaroni, cannelloni, farfalle, and other lasagna.  Did Marco Polo really bring these from China? Did the Italians invent tomato sauce? Is there really a magic tree in the town (...) Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-94-7
8.49 €
e-Book : Little treatise on whole wheat flour e-Book : Little treatise on whole wheat flour Martine Agrech Flour has undeniably played a major role in the history of humanity, through its most common use: bread, the very symbol of man's food.  But from where did the first wheat seeds come?  How did we know to grind them up?  And how did we end up (...) Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
e-book : Poivrons, je vous aime... e-book : Poivrons, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Légume emblématique de la cuisine méditerranéenne, le poivron est également le produit de l’été par excellence. On le connaît en salade, grillé ou bien évidemment dans la célèbre ratatouille, mais beaucoup d’autres apprêts lui conviennent. (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-78-7
5.99 €
e-book : Pulses, I love you... e-book : Pulses, I love you... Béatrice Vigot-Lagandré Lentils, broad beans, chick peas or white beans; pulses have always been considered precious nutritional resources. Although for awhile they were shunned and wrongly accused of being fattening, they are coming back into style.  Chefs don't (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-79-4
5.99 €
e-book : Rice, how I love you… e-book : Rice, how I love you… Olivier Gaudant Aude Mairey Since the beginning of civilization, rice, like wheat, has been one of the most eaten cereals in the world. Of course it is a staple in South-east Asia and a part of India, but it is also extensively used throughout the rest of the world and in (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-84-8
5.99 €
e-Book : Salads, I Love You e-Book : Salads, I Love You Béatrice Vigot-Lagandré Oak-leaf lettuce, escarole, rocket, garden lettuce or lamb's lettuce – without forgetting iceberg – salads go all out to attract us!  Popular from time immemorial, they grow staggered throughout the seasons and can therefore be served all year (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
e-book : Shrimps how I love you... e-book : Shrimps how I love you... Valérie Gaudant Here is the latest addition in the "I love you" series! Frozen or fresh, shrimp and prawns are excellent served as skewers, an ideal and easy summer dish.  They can also be sautéed in garlic and flambéed in Cognac, Cynar or Anisette.  They are (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-81-7
5.99 €
e-book : Soups, I Love You... e-book : Soups, I Love You... Olivier Gaudant Aude Mairey Soups make up one of the oldest dishes in the world. What is simpler than cooking vegetables, herbs, meat and fish in a liquid? After having received the cold-shoulder treatment for several years, they are popular again and have been so for the (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-86-2
5.99 €
e-book : Tomatoes, how I love you… e-book : Tomatoes, how I love you… Valérie Gaudant, Nathalie Gaudant Mireille Gayet Just think of the distance the tomato has travelled since first discovered in South America, probably Peru, before reaching our tables! Red, orange, yellow, even white, smooth or ribbed, round or long, the Incas had already selected a number (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
E-book: Courgettes, je vous aime E-book: Courgettes, je vous aime Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
e-books : King and queen scallops, how I love you… e-books : King and queen scallops, how I love you… Valérie Gaudant King scallops come out of the most prestigious chefs’ kitchens and make sensational entries. Here are sixty-six ways to prepare this shellfish that has invaded fish market stalls for the past several years. Marinated, in salads, pan fried, in (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
e-books : Pasta I love you..... e-books : Pasta I love you..... Line De Smet Olivier Gaudant Everyone is familiar with different types of pasta like spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles, vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc, which have fed, and continue to feed billions of (...) Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait Catherine Bourron-Normond Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
Ebook : 130 recettes sans gluten Ebook : 130 recettes sans gluten Florence Bourquard Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Ebook : Agrumes, je vous aime Ebook : Agrumes, je vous aime Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
eBook : Aubergines, je vous aime... eBook : Aubergines, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
Ebook : Epinards, je vous aime... Ebook : Epinards, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
Ebook : Grand traité des céréales Ebook : Grand traité des céréales Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-136-5
19.99 €
Ebook : Grand traité des herbes aromatiques Ebook : Grand traité des herbes aromatiques Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
Ebook : Grand traité des miels Ebook : Grand traité des miels Isabelle Avisse Nombre de pages : 344
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €
Ebook : Grand traité du café Ebook : Grand traité du café Mireille Gayet Nombre de pages : 212
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-115-0
19.99 €
eBook : Grand traité du thé eBook : Grand traité du thé Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-172-3
19.99 €
Ebook : Huîtres, je vous aime Ebook : Huîtres, je vous aime   Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-090-0
5.99 €
eBook : L'Art d'être un hôte parfait eBook : L'Art d'être un hôte parfait David Chenuet Nombre de pages : 64
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-179-2
2.99 €
Ebook : L'horreur du vide Ebook : L'horreur du vide Roger Lamouline Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-104-4
8.99 €