Ouvrages
E-book: Courgettes, je vous aime
Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
ePub : Carottes, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-051-1
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-051-1
5.99 €
Carottes, je vous aime... nouvelle édition
Béatrice Vigot-Lagandré
Las des carottes râpées ou bouillies ?
Carottes, je vous aime...vous fait redécouvrir ce délicieux légume qu'est la carotte, pleine d'excellentes qualités.
De l'entrée au dessert, Béatrice Vigot-Lagandré, journaliste gastronomique, (...)
Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-002-3
5.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-002-3
5.99 €
ePub : Salades, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-048-1
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-048-1
5.99 €
e-Book : Salads, I Love You
Béatrice Vigot-Lagandré
Oak-leaf lettuce, escarole, rocket, garden lettuce or lamb's
lettuce – without forgetting iceberg – salads go all out to attract
us! Popular from time immemorial, they grow staggered
throughout the seasons and can therefore be served all year (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
e-book : Little Treatise on Pasta
Pierre-Brice Lebrun
Pierre-Brice Lebrun mercilessly interrogates legends that
surround macaroni, cannelloni, farfalle, and other lasagna.
Did Marco Polo really bring these from China? Did the Italians
invent tomato sauce? Is there really a magic tree in the town (...)
Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-94-7
8.49 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-94-7
8.49 €
e-Book : Big Treatise on Spices
Mireille Gayet
Spices. The word carries magic with it and takes us to far
off tropical and exotic lands. It immediately conjures up an
image of colorful market stalls in Asia, the Middle East or the
Maghreb, or anywhere, for that matter, provided there are (...)
Nombre de pages : 232
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-90-9
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-90-9
19.99 €
ePub : Grand traité des fleurs comestibles
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-149-5
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-149-5
19.99 €
ePub : Grand traité des fleurs comestibles
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-148-8
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-148-8
19.99 €
Shrimps how I love you...
Valérie Gaudant
Here is the latest addition in the "I love you" series!
Frozen or fresh, shrimp and prawns are excellent served as skewers, an ideal and easy summer dish. They can also be sautéed in garlic and flambéed in Cognac, Cynar or Anisette. They (...)
Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22cm cm
ISBN : 978-2-911328-39-8
10.00 €
Format : 14 x 22cm cm
ISBN : 978-2-911328-39-8
10.00 €
Abécédaire illustré des mots voyageurs
Hugo Blanchet Anouck Ferri
L’idée de cet ouvrage est née de l’activité de vulgarisation de l’auteur, docteur en linguistique ancienne, sur les réseaux sociaux : Hugo Blanchet y a en effet constaté aussi bien l’intérêt que le public peut porter aux origines des mots (...)
Nombre de pages : 208
Format : 16 x 24 cm
ISBN : 978-2-36765-028-9
19.90 €
Format : 16 x 24 cm
ISBN : 978-2-36765-028-9
19.90 €
Abdos sans risque - Nouvelle édition
Blandine Calais-Germain
Nombre de pages : 160
Format : 18 x 28 cm
ISBN : 978-2-36403-180-7
25.00 €
Format : 18 x 28 cm
ISBN : 978-2-36403-180-7
25.00 €
Anatomie pour le mouvement
Blandine Calais-Germain
~~Cet ouvrage analyse les mouvements les plus courants rencontrés dans toutes les techniques corporelles et présente un répertoire d'exercices.
Les mouvements et les exercices proposés ont été choisis à partir du point de vue de l'anatomie (...)
Nombre de pages : 304
Format : 17 x24 cm
ISBN : 978-2-36403-087-9
29.50 €
Format : 17 x24 cm
ISBN : 978-2-36403-087-9
29.50 €
La Parousie et sa spiritualité
Christian (Père) Wyler
Nombre de pages : 192
Format : 12.8 x 19 cm
ISBN : 978-2-36766-029-5
13.00 €
Format : 12.8 x 19 cm
ISBN : 978-2-36766-029-5
13.00 €
e-Book: Anatomy of movement - Vol. 2
Blandine Calais-Germain Andrée Lamotte
NEW EDITION !
About the authors: Blandine Calais-Germain is a dancer, dance
instructor and physical therapist.
She also teaches anatomy applied to movement.
Andrée Lamotte is a dancer and has been teaching dance since
1962.
She directs the (...)
Nombre de pages : 304
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-915418-52-1
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-915418-52-1
19.99 €
Petit traité de la sardine
Mireille Gayet
Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-108-2
17.50 €
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-108-2
17.50 €
Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait
Catherine Bourron-Normond Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
Big Treatise on Spices
Mireille Gayet
Spices. The word carries magic with it and takes us to far
off tropical and exotic lands. It immediately conjures up an
image of colorful market stalls in Asia, the Middle East or the
Maghreb, or anywhere, for that matter, provided there are (...)
Nombre de pages : 232
ISBN : 978-2-911328-64-0
39.00 €
ISBN : 978-2-911328-64-0
39.00 €
Petit traité de la tomate
Mireille Gayet
Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-163-1
14.90 €
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-163-1
14.90 €
Petit traité du pain d'épice
Mireille Gayet
Nombre de pages : 256
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-157-0
19.50 €
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-157-0
19.50 €
Ebook : Guide pratique d'aromathérapie
Patrice De Bonneval Franck Dubus
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36403-078-7
9.99 €
ISBN : 978-2-36403-078-7
9.99 €
Repenser l'équitation
Frédéric Brigaud Joséphine Lyon
Nombre de pages : 320
Format : 17 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-196-8
35.00 €
Format : 17 x 24 cm
ISBN : 978-2-36403-196-8
35.00 €
A world of tattoos
An illustrated history of tattoos throughout the world.
Nombre de pages : 288
Format : 24 x 28 cm cm
ISBN : 978-2-915418-17-0
29.00 €
Format : 24 x 28 cm cm
ISBN : 978-2-915418-17-0
29.00 €
Little Treatise on Pasta
Pierre-Brice Lebrun
Pierre-Brice Lebrun mercilessly interrogates legends that
surround macaroni, cannelloni, farfalle, and other lasagna.
Did Marco Polo really bring these from China? Did the Italians
invent tomato sauce? Is there really a magic tree in the town (...)
Nombre de pages : 112
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-58-9
14.50 €
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-58-9
14.50 €
Grand traité des herbes aromatiques
Mireille Gayet
Nombre de pages : 232
ISBN : 978-2-36402-019-1
39.00 €
ISBN : 978-2-36402-019-1
39.00 €
Petit traité du pois chiche
Pierre-Brice Lebrun
Il vient de loin et il va au petit matin quitter ce monde.
Il le sait : il ne lui reste qu'une nuit avant d'être ensaché.
Il va la consacrer à raconter aux jeunes générations (de pois chiches) le périple accompli par leurs ancêtres, (...)
Nombre de pages : 160
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-008-5
12.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-008-5
12.99 €
Petit traité de l'huile d'olive
Martine Agrech
Environ 600 ans av. J.-C., l'olivier fait son apparition dans la région de Marseille et deviendra rapidement le symbole de toute une civilisation.
Quelle est l'évolution de l'olivier depuis son implantation dans les pays de la (...)
Nombre de pages : 112
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-005-4
10.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-005-4
10.99 €
Petit traité des sauces
Olivier Gaudant
Si ce Petit traité des sauces aborde essentiellement les sauces en France, ce choix n'est pas innocent. En effet, ce pays a longtemps conservé, tout comme les autres royaumes d'Europe, l'héritage latin de son Antiquité. Plus tard, au xviie (...)
Nombre de pages : 112
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-004-7
10.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-004-7
10.99 €
Little treatise on the omelette
Béatrice Vigot-Lagandré
Truly, a complete survey of the omelette
The Editions Sureau presents its new collection of cook
books. The little treatises, which mean to have readers
rediscover a food in all its forms: a dash of history, a few famous
quotes, a smidgen of (...)
Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-000-9
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-000-9
5.99 €
e-Book : Little treatise on Meatballs
Pierre-Brice Lebrun
With this Little Treatise on Meatballs, Pierre-Brice
Lebrun brilliantly remedies the lack of meatball cookbooks: here is
a book of history and of stories.
Remarkably documented, it combines gastronomical riches and
humor. In all, there are no (...)
Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-91-6
10.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-91-6
10.99 €
e-Book : Little treatise on whole wheat flour
Martine Agrech
Flour has undeniably played a major role in the history of
humanity, through its most common use: bread, the very symbol of
man's food. But from where did the first wheat seeds
come? How did we know to grind them up? And how did we
end up (...)
Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
Ebook : Traité de la sardine
Mireille Gayet
Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-109-9
11.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-109-9
11.99 €