E-books
Nos e-books sont des versions homothétiques en format pdf des ouvrages physiques
130 Recettes pour allergies sévères
Nelly Sabot-Patracone
Les recettes de cet ouvrage ont vu le jour par nécessité !
Maman d'un enfant souffrant de plus d'une vingtaine d'allergies, l'auteur a commencé par élaborer ces recettes pour sa famille, tout en menant un travail de recherche important (...)
Nombre de pages : 128
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-014-6
6.99 €
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-014-6
6.99 €
70 recettes pour être en forme
Béatrice Vigot-Lagandré
Nouvelle collection !
Manger sainement sans manger triste, c'est possible !
Vous vous sentez un peu perdu dans les notions de calories, vitamines, minéraux ou antioxydants ? Ce livre est fait pour vous.
Béatrice Vigot-Lagandré, (...)
Nombre de pages : 80
Format : 15 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-045-0
6.99 €
Format : 15 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-045-0
6.99 €
70 recettes pour polyallergiques
Florence Bourquard
Avec ces 70 Recettes pour polyallergiques, les personnes soumises à un régime alimentaire spécifique pourront enfin se joindre à la gourmandise générale et s'autoriser les gratins, pizzas, plats uniques et gâteaux qui leur sont (...)
Nombre de pages : 80
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-039-9
7.49 €
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-039-9
7.49 €
70 recettes pour sportifs
Corinne Dejean Béatrice Vigot-Lagandré
Béatrice Vigot-Lagandré, auteur de nombreux ouvrages de cuisine, et Corinne Dejean, diététicienne spécialiste du sport, conjuguent ici leurs compétences pour fournir aux sportifs un ouvrage avant tout pratique.
70 Recettes pour sportifs (...)
Nombre de pages : 80
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-043-6
5.99 €
Format : 22 x 15 cm
ISBN : 978-2-36402-043-6
5.99 €
70 recipes for little tykes from 6 to 18 months
Valérie Gaudant
New collection !
A precious meal-planning tool for young mothers!
Baby is 6 months old and the time has come for the little tyke to
eat a more varied diet. Up until now, mother’s milk, or
new-born formula has fulfilled baby’s dietary needs. (...)
Nombre de pages : 79
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-88-6
6.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-88-6
6.99 €
Boeufs, je vous aime...
Olivier Gaudant Aude Mairey
Pot-au-feu, steak tartare, bavette à l'échalote... Le bœuf est présent dans nos assiettes sous de multiples formes bien connues, mais il fait l'objet d'attentions culinaires dans presque tous les pays du monde. Matambre, bœuf rendang... (...)
Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-040-5
5.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-040-5
5.99 €
Carottes, je vous aime... nouvelle édition
Béatrice Vigot-Lagandré
Las des carottes râpées ou bouillies ?
Carottes, je vous aime...vous fait redécouvrir ce délicieux légume qu'est la carotte, pleine d'excellentes qualités.
De l'entrée au dessert, Béatrice Vigot-Lagandré, journaliste gastronomique, (...)
Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-002-3
5.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-002-3
5.99 €
Champignons, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Consommés et appréciés depuis l'Antiquité, les champignons figurent en bonne place dans notre patrimoine gastronomique.
Des champignons cultivés aux champignons sylvestres, synonymes de parfums de sous-bois et de balades en forêts, tous (...)
Nombre de pages : 72
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-028-3
5.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-028-3
5.99 €
Cookies, je vous aime...
Qu'ils soient destinés aux plus fins gourmets comme aux plus gros mangeurs qui n'en font qu'une bouchée, les recettes de cookies sont déclinées à l'infini selon les goûts, les humeurs, les cultures et les modes culinaires du moment. Il (...)
Nombre de pages : 64
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-041-2
5.99 €
Format : 22 x 14 cm
ISBN : 978-2-36402-041-2
5.99 €
e-Book : 70 recipes for little tykes from 18 to 36 months
Valérie Gaudant
From 18 to 36 months: Baby is beginning to speak and especially
to become more autonomous. Eating, and dressing without help
are the two most important developments acquired during this age
range. But it is also between 18 and 36 months that (...)
Nombre de pages : 78
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-89-3
6.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-89-3
6.99 €
E-book : Algeria
Algeria remains a less well-known country despite the immensity
of its natural, cultural and archeological wealth.
Traveling in Algeria means discovering surprisingly diverse
landscapes – luxurious oases and valleys of infinite dessert
species (...)
Nombre de pages : 208
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-96-1
14.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-96-1
14.99 €
e-Book : Big Treatise on Spices
Mireille Gayet
Spices. The word carries magic with it and takes us to far
off tropical and exotic lands. It immediately conjures up an
image of colorful market stalls in Asia, the Middle East or the
Maghreb, or anywhere, for that matter, provided there are (...)
Nombre de pages : 232
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-90-9
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-90-9
19.99 €
e-Book : Flowers, How I Love you
Mireille Gayet
Flowers are not just pretty; they deserve becoming acquainted
with for more than just the decorative properties they bring to
flowerbeds and bouquets.
This book, written in a very understandable style, offers recipes
made exclusively from easy (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-82-4
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-82-4
5.99 €
e-Book : How to eat 5 Fruits and vegetables every day
Béatrice Vigot-Lagandré
Everyone knows this recommendation, and sees it pop up all over.
But how does one carry it out on a daily basis? Do fruit juice and
tomato sauce count as a portion? And besides, why should we eat 5
fruits and vegetables per day? What are the (...)
Nombre de pages : 96
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-87-9
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-87-9
5.99 €
e-Book : Little treatise on Meatballs
Pierre-Brice Lebrun
With this Little Treatise on Meatballs, Pierre-Brice
Lebrun brilliantly remedies the lack of meatball cookbooks: here is
a book of history and of stories.
Remarkably documented, it combines gastronomical riches and
humor. In all, there are no (...)
Nombre de pages : 128
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-91-6
10.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-91-6
10.99 €
e-book : Little Treatise on Pasta
Pierre-Brice Lebrun
Pierre-Brice Lebrun mercilessly interrogates legends that
surround macaroni, cannelloni, farfalle, and other lasagna.
Did Marco Polo really bring these from China? Did the Italians
invent tomato sauce? Is there really a magic tree in the town (...)
Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-94-7
8.49 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-94-7
8.49 €
e-Book : Little treatise on whole wheat flour
Martine Agrech
Flour has undeniably played a major role in the history of
humanity, through its most common use: bread, the very symbol of
man's food. But from where did the first wheat seeds
come? How did we know to grind them up? And how did we
end up (...)
Nombre de pages : 112
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-93-0
8.49 €
e-book : Poivrons, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Légume emblématique de la cuisine méditerranéenne, le poivron
est également le produit de l’été par excellence. On le connaît en
salade, grillé ou bien évidemment dans la célèbre ratatouille, mais
beaucoup d’autres apprêts lui conviennent. (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-78-7
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-78-7
5.99 €
e-book : Pulses, I love you...
Béatrice Vigot-Lagandré
Lentils, broad beans, chick peas or
white beans; pulses have always been considered precious
nutritional resources.
Although for awhile they were shunned and wrongly accused of being
fattening, they are coming back into style. Chefs don't (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-79-4
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-79-4
5.99 €
e-book : Rice, how I love you
Olivier Gaudant Aude Mairey
Since the beginning of
civilization, rice, like wheat, has been one of the most eaten
cereals in the world. Of course it is a staple in South-east Asia
and a part of India, but it is also extensively used throughout the
rest of the world and in (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-84-8
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-84-8
5.99 €
e-Book : Salads, I Love You
Béatrice Vigot-Lagandré
Oak-leaf lettuce, escarole, rocket, garden lettuce or lamb's
lettuce – without forgetting iceberg – salads go all out to attract
us! Popular from time immemorial, they grow staggered
throughout the seasons and can therefore be served all year (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-85-5
5.99 €
e-book : Shrimps how I love you...
Valérie Gaudant
Here is the latest addition in the "I love you" series!
Frozen or fresh, shrimp and prawns are excellent served as skewers,
an ideal and easy summer dish. They can also be sautéed in
garlic and flambéed in Cognac, Cynar or Anisette. They are (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-81-7
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-81-7
5.99 €
e-book : Soups, I Love You...
Olivier Gaudant Aude Mairey
Soups make up one of the oldest dishes in the world. What is
simpler than cooking vegetables, herbs, meat and fish in a liquid?
After having received the cold-shoulder treatment for several
years, they are popular again and have been so for the (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-86-2
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-86-2
5.99 €
e-book : Tomatoes, how I love you
Valérie Gaudant, Nathalie Gaudant Mireille Gayet
Just think of the distance the tomato has travelled since first
discovered in South America, probably Peru, before reaching our
tables!
Red, orange, yellow, even white, smooth or ribbed, round or long,
the Incas had already selected a number (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-77-0
5.99 €
E-book: Courgettes, je vous aime
Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-76-3
5.99 €
e-books : King and queen scallops, how I love you
Valérie Gaudant
King scallops come out of the most
prestigious chefs’ kitchens and make sensational entries. Here are
sixty-six ways to prepare this shellfish that has invaded fish
market stalls for the past several years. Marinated, in salads, pan
fried, in (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-80-0
5.99 €
e-books : Pasta I love you.....
Line De Smet Olivier Gaudant
Everyone is familiar with different types of pasta like
spaghetti, farfalle (bow-shaped noodles), spaetzle, ribbon noodles,
vermicelli, crozets, the Savoy speciality, angel hair pasta, etc,
which have fed, and continue to feed billions of (...)
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-911328-83-1
5.99 €
Ebook : 120 Recettes pour allergiques et intolérants au lait
Catherine Bourron-Normond Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
ISBN : 978-2-36402-102-0
7.99 €
Ebook : 130 recettes sans gluten
Florence Bourquard
Nombre de pages : 80
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-130-3
5.99 €
Ebook : Agrumes, je vous aime
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-033-7
5.99 €
eBook : Aubergines, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
ISBN : 978-2-36402-167-9
5.99 €
Ebook : Epinards, je vous aime...
Béatrice Vigot-Lagandré
Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
eBook : Grand traité des cucurbitacées
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-211-9
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-211-9
19.99 €
Ebook : Grand traité des herbes aromatiques
Mireille Gayet
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
ISBN : 978-2-36402-020-7
19.99 €
Ebook : Grand traité des miels
Isabelle Avisse
Nombre de pages : 344
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €