par ingrédients

La cuisine : par ingrédients

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15 Oct Petit traité du raisin Petit traité du raisin Patricia Rolland Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-213-3
Paraitra le 10/15/24
Dispo en souscription
10.00 €
18.00 €
Petit traité du cognac Petit traité du cognac Françoise Barbin-Lécrevisse Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-207-2
16.50 €
Riz, je vous aime... Riz, je vous aime... Olivier Gaudant Aude Mairey   Le riz est, avec le blé, la céréale la plus consommée au monde depuis l'aube de la civilisation. Il est bien sûr la base de l'alimentation en Asie du Sud-Est et dans une partie de l'Inde, mais il est aussi très utilisé dans le reste (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-49-7
10.00 €
Mushrooms, how I love you... Mushrooms, how I love you... Béatrice Vigot-Lagandré To be published on October 5th Eaten and appreciated since antiquity, mushrooms are highly regarded in our gastronomic heritage. Whether cultivated or forest-grown mushrooms are associated with odours and flavours of the woods and walks in the (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-27-5
10.00 €
Little blue fish, I love you... Little blue fish, I love you... Mireille Gayet Why devote a cook book exclusively to little fish? Because they are easy to find in the marketplace, from the North Sea to the Mediterranean, not too expensive, of course they are tasty, doubly so for their savor but also because their omega-3 (...) Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-911328-69-5
10.00 €
Fish, oh how I love you… Fish, oh how I love you… Olivier Gaudant, Mireille Gayet Aude Mairey Hake, haddock, ling, rocklings, what exactly are these filleted fish? Is the fish called “Pollack” in Brittany, the same as the one we find in Provence? The fish merchant’s vast array of salt water, fresh water, wild and farmed fish (...) Nombre de pages : 72
Format : 14x22 cm
ISBN : 978-2-911328-10-7
10.00 €
Fenouils, je vous aime... Fenouils, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Originaire et légume du Bassin méditerranéen par excellence, le fenouil apporte un véritable rayon de soleil sur nos tables. Vous hésitez encore à le cuisiner ? Ce livre est pour vous ! Apprécié dès l'Antiquité, léger, vitaminé, bourré (...) Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-36402-037-5
10.00 €
Apple and pears, how I love you... Apple and pears, how I love you... Béatrice Vigot-Lagandré You have all tasted baked apples and chocolate-covered pears, but have you ever tried slipping slivers of pear into a potato gratin or served a fish filet with fried apple quarters? From first course to dessert, classical recipes turn salads (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-17-6
10.00 €
Mussels, how I love you... even without fries Mussels, how I love you... even without fries Mireille Gayet There are two ways of eating mussels: the "bistro" way, which entitles you to eat with your fingers, or the more formal and refined way, where the shells are removed beforehand. Both have their charm, which is what this book is all about. (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-15-2
10.00 €
Grand traité des miels Grand traité des miels Isabelle Avisse     Nombre de pages : 344
Format : 19 x 27 cm
ISBN : 978-2-36402-111-2
34.50 €
Leeks, onions, how I love you… Leeks, onions, how I love you… Béatrice Vigot-Lagandré To be published on October 11th Coming from the liliaceous family, onions and leeks are close cousins. They originated in Asia and were already eaten by both the Romans and the Greeks. Besides, Emperor Nero was nicknamed "leek eater" because (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-22-0
10.00 €
Little treatise on Meatballs Little treatise on Meatballs Pierre-Brice Lebrun With this Little Treatise on Meatballs, Pierre-Brice Lebrun brilliantly remedies the lack of meatball cookbooks: here is a book of history and of stories. Remarkably documented, it combines gastronomical riches and humor.  In all, there are no (...) Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm cm
ISBN : 978-2-911328-45-9
17.00 €
Fenouil, je vous aime... Fenouil, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-36402-031-3
10.00 €
Tofu, je vous aime... Tofu, je vous aime... Solvieg Darrigo-Dardinet Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-36402-017-7
10.00 €
Agrumes, je vous aimes... Agrumes, je vous aimes... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-36402-032-0
10.00 €
Little treatise on the omelette Little treatise on the omelette Béatrice Vigot-Lagandré Truly, a complete survey of the omelette The Editions Sureau presents its new collection of cook books.  The little treatises, which mean to have readers rediscover a food in all its forms: a dash of history, a few famous quotes, a smidgen (...) Nombre de pages : 80
Format : 14 x 22cm cm
ISBN : 978-2-911328-47-3
10.00 €
Salads, I Love You Salads, I Love You Béatrice Vigot-Lagandré Oak-leaf lettuce, escarole, rocket, garden lettuce or lamb's lettuce – without forgetting iceberg – salads go all out to attract us!  Popular from time immemorial, they grow staggered throughout the seasons and can therefore be served all year (...) Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-911328-63-3
10.00 €
Petit traité du poivre Petit traité du poivre Sylvie Jobbin-Le Moal Nombre de pages : 160
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-160-0
14.90 €
L'art de couper le fromage L'art de couper le fromage Marco Parenti Nombre de pages : 80
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-124-2
12.00 €
Courgettes, I love you... in 83 ways Courgettes, I love you... in 83 ways Béatrice Vigot-Lagandré Does the courgette really deserve its reputation of being dull and uninteresting? Courgettes, I love you… passionately gives proof to the contrary! From appetizers to dessert, Beatrice Vigot-Lagandre serves us more than 80 recipes, proving (...) Nombre de pages : 72
Format : 14/22 cm
ISBN : 978-2-911328-51-0
12.00 €
Petit traité du camembert Petit traité du camembert Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 112
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-139-6
14.50 €
Traité des céréales Traité des céréales Mireille Gayet Nombre de pages : 344
Format : 19 x 27 cm
ISBN : 978-2-36402-135-8
34.50 €
Petit traité du canard Petit traité du canard Bruno Bertheuil Nombre de pages : 96
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-197-6
12.00 €
ePub : Petit traité du camembert ePub : Petit traité du camembert Pierre-Brice Lebrun Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-141-9
9.99 €
Little Treatise on Olive Oil Little Treatise on Olive Oil Martine Agrech The olive tree made its appearance in the Marseilles area about 600 years B.C., only to quickly become the symbol of an entire civilization.  How has the olive tree evolved from its implantation in the Mediterranean countries to today? What are (...) Nombre de pages : 112
ISBN : 978-2-911328-67-1
17.00 €
Petit traité du pois chiche Petit traité du pois chiche Pierre-Brice Lebrun Nombre de pages : 160
ISBN : 978-2-911328-66-4
19.50 €
Petit traité du pois chiche Petit traité du pois chiche Pierre-Brice Lebrun Il vient de loin et il va au petit matin quitter ce monde. Il le sait : il ne lui reste qu'une nuit avant d'être ensaché. Il va la consacrer à raconter aux jeunes générations (de pois chiches) le périple accompli par leurs ancêtres, (...) Nombre de pages : 360
ISBN : 978-2-36402-015-3
25.00 €
ePub : Petit traité de l'huile d'olive ePub : Petit traité de l'huile d'olive Martine Agrech Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-083-2
10.99 €
Aubergines, je vous aime… Aubergines, je vous aime… Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-166-2
10.00 €
Cabbages, how I love you... Cabbages, how I love you... Béatrice Vigot-Lagandré Do you think that cabbage is a bit outdated, and takes too long to cook? Do you have bad memories of cauliflower cooking odours? Then dive into this book! To reconcile you with the cabbage family, whether raw in salads, roasted or (...) Nombre de pages : 72
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-911328-16-9
10.00 €
Soups,  I Love You... Soups, I Love You... Olivier Gaudant Aude Mairey Soups make up one of the oldest dishes in the world. What is simpler than cooking vegetables, herbs, meat and fish in a liquid? After having received the cold-shoulder treatment for several years, they are popular again and have been so for the (...) Nombre de pages : 72
ISBN : 978-2-911328-62-6
10.00 €
eBook : Petit traité du pâté eBook : Petit traité du pâté Marie-France Bertaud Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-183-9
8.99 €
Petit traité du pâté Petit traité du pâté Marie-France Bertaud Nombre de pages : 128
Format : 14 x 22 cm
ISBN : 978-2-36402-182-2
14.50 €
ePub: Tomates, je vous aime... ePub: Tomates, je vous aime... Valérie Gaudant, Nathalie Gaudant Mireille Gayet Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-078-8
5.99 €
ePub : Epinards, je vous aime... ePub : Epinards, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-127-3
5.99 €
Ebook : Epinards, je vous aime... Ebook : Epinards, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-038-2
5.99 €
ePub : Œufs, je vous aime ePub : Œufs, je vous aime Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-123-5
5.99 €
Ebook : Œufs, je vous aime... Ebook : Œufs, je vous aime... Béatrice Vigot-Lagandré Nombre de pages : 72
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-122-8
5.99 €
ePub : Grand traité des miels ePub : Grand traité des miels Isabelle Avisse Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-113-6
19.99 €
Ebook : Grand traité des miels Ebook : Grand traité des miels Isabelle Avisse Nombre de pages : 344
Format : 0 x 0 cm
ISBN : 978-2-36402-112-9
19.99 €